Trijntje & Friends

Shirma Rouse

Zakelijk concert Trijntje Oosterhuis & Shirma Rouse

Maandag 18 december 2023
Culinair Landgoed Parc Broekhuizen
Leersum

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland.

contact

Edsilia Rombley

Trijntje Oosterhuis & Edsilia Rombley

27 december 2023
Dominicuskerk
Amsterdam

Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Soul, Pop, Jazz, R&B. Alle genres in up tempo gezongen en ballads. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands als Engelstalige songs.

tickets

Alain Clark

Trijntje Oosterhuis & Alain Clark

28 december 2023
Dominicuskerk
Amsterdam

Alain Clark is een Nederlandse popmuzikant. Hij scoorde hits met nummers als 'This Ain't Gonna Work', 'Father & Friend', 'Blow Me Away', en 'Back in My World'.

tickets

Berget Lewis

Trijntje Oosterhuis & Berget Lewis

29 december 2023
Dominicuskerk
Amsterdam

Berget Lewis is een Pop, Soul en R&B zangeres. Berget is niet alleen een vocaal fenomeen, maar ook performer en sing- en songwriter. Met haar krachtige stemgeluid verroert ze haar publiek.

tickets

Dwight Dissels

Trijntje Oosterhuis & Dwight Dissels

30 december 2023
Dominicuskerk
Amsterdam

Zanger Dwight Dissels vergaarde veel bekendheid met zijn deelnames aan The Voice of Holland en The Passion. Tegenwoordig maakt de zanger Nederlandstalige soulmuziek.

tickets

ZO! Gospel Choir

ZO! Gospel Choir

27, 28, 29 & 30 december 2023
Dominicuskerk
Amsterdam

​​Het ZO! Gospel Choir is een professioneel koor dat is samengesteld uit het beste zangtalent dat Nederland rijk is. Inmiddels is ZO! Gospel Choir uitgegroeid tot het bekendste en meest gevraagde koor van Nederland. Het ZO! Gospel Choir begeleidt Trijntje tijdens alle concerten in de Dominicuskerk

tickets